Marko – završio je studije na prestižnoj muzičkoj akademiji u Vajmaru, Nemačka. Dobitnik je više prvih nagrada na važnim takmičenjima u našoj zemlji i u inostranstvu. Marko, osnivač Milagro benda, je stalno zaposlen kao profesor  u srednjoj muzičkoj školi u Beogradu.

Đorđe – violina, diplomirao je na Muzičkoj Akademiji u Beogradu. Stalno je zaposlen kao solista Narodnog ansambla RTS-a. Đorđe je violinista izrazitih tehničkih mogućnosti, a veliko iskustvo stekao je kao član orkestra RTS-a, nastupajući sa najeminentnijim muzičkim izvođačima u televizijskim emisijama prikazivanim uživo.

Miloš – gitara, profesionalni je muzičar sa preko 10 godina iskustva. U njegovom bogatom repertoaru zastupljeni su svi muzički žanrovi, narodna i starogradska muzika, zabavna muzika, pop. Nastupao je sa više poznatih muzičara i bendova, a svojim bogatim iskustvom daje poseban pečat Bendu Milagro za svadbe venčanja i proslave.

Vanja – vokal, učesnica finala  kviza 3K-dur, sa bogatim profesionalnim iskustvom. Pobednica je više muzičkih festivala. Pevala je prateći vokal poznatim muzičkim zvezdama domaće scene kao što su Luis, Miroslav Ilić i drugi…

Cobe – klavijatura i harmonika, diplomirao je na Muzičkoj Akademiji u Kragujevcu, trenutno radi kao nastavnik muzičkog obrazovanja u Osnovnoj skoli. Kako svojim poznavanjem svih muzičkih žanrova, tako i svojim šarmom nikog ne ostavlja ravnodusnim, posebno deo publike lepšeg pola!;)

Dule – bas gitara, diplomirao na Muzičkoj Akademiji u Beogradu. Odsvirao je mnogobrojne koncerte širom Evrope sa poznatim Beogradskim gudačkim orkestrom “Dušan Skovran” tako da u velikoj meri doprinosi bendu svojim orkestarskim iskustvom u stabilnosti i profesionalnom pristupu koji bendovi za svadbe moraju imati jer se sve planira dosta vremena unapred. Inače ima jednu manu, ima apsolutni sluh pa se mnogo nervira kada čuje bilo kakvu nepreciznost;)

Džoni – bubnjevi, dugogodišnji član  Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički”, odlikuje ga veliko iskustvo i vojnička preciznost!Svadbe su mu uža specijalnost. I on ima jednu manu, zbog njega moramo svi da stignemo na vreme inače ko zakasni radi 30 sklekova…;)

 

Marko svira na svadbama Djordje svira na svadbi Vanja peva svadba  muzika